04 May 2015

Muzium Tentera Port Dickson Part 1

hello blog,
sebenarnya target nak g 3D Art Gallery b4 check in
tapi tak sempat la plak
oleh sebab tak nk rush2 so kita cancel 3D Art Gallery tu
tak pe PD dekat bila2 lain kali bole pergi
so ptg lps check in kita keluar balik
pergi muzium tentera!
layan gmbr ye
mcm tak larat je nak tulis caption kat gmbr.haha















ada byk lagi gambar
kita masuk skit kat part 2 ye
okla muzium ni,best,free,selesa
boleh la wat tambah ilmu dan pengalaman
chop ni first time kot bawa anak2 aku masuk muzium
sampai dorang macam pelik dan tanya mcm2
lepas ni nk bawa dorang g muzium lain lak.lain kali ler
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook