01 April 2013

# Nasi Kukus Sedap Songoti @ Lokas Makana

hello blog,
sudah april
crita-criti bulan januari 2013 dah lama masuk draf
tak taip2 je.huhu
ade kang aku post gambar je
dh mcm instagram
owh bulan exam
entry pon berkurang.huhu
aku rasa lepas ni dah tak berblog.*haha
sebab tak de masa.gedik je ayat tu.bukan sebab tak de masa
tapi tak reti uruskan masa.adoi
dah2.jom letak gambar2
almaklum ni cite jan 2013 kan.balik2 skola hari 1st hazi n hazeera bawa balik ni

puisi ke poem ke gitu la,utk parents dari anak2 smart soleh,so sweet kan.huhu

dorang tampal sendiri dgn bantuan cikgu

yang ni nama haziq,yang atas tu nama hazeera

yang ni gambar kat lokas makana

hazeera wat muka nakal

tengok tu

ni kat giant bandar puteri

ni kat bawah,pagi kot masa ni

teh tarik(haziq mintak*macam klaka je kan.haha),teh o laici(papa)carrot susu(mama)

ni la nasi kukusnya

tapi kan dia tulis harga lain,bila bayar dia suh bayar lebih singgit*ish ini menipu pengguna namanya.huhu.tapi aku tetap la bayar,kang dia kate singgit pon nak berkira,tapi kan betul ape tulis harga lain,bayar lain kira menipu jugakla kan

claypot,wei sape tahu mana nak beli pinggan claypot ni


sekian,bebelan ringkas*ringkas ke.haha
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook