18 March 2018

Food Court @ Uptown Kota Dame

hello blog,
ni ha gambar g uptown kota damansara
dorang rebrand jadi uptown Kota Dame gittew
food court dia sgt byk pilihan mknn
ayam grg,nasi kukus,yong tau fu,western,kuew teow,eh semua la ada
bole la kalau nak g sini sesaja jalan cuci mata

amik gambar iklan atas meja

order sup daging ngan kerabu maggi

the crowd

ada persembahan macam2,api2 pun ada tau

kerabu maggi nya macam tak jadi je
pertama dan terakhir la order sini oi
sup daging tu ok

haziq ngantuk

hazeera sakit perut
perut dia tak tahan makan texas chicken yg perisa pedas sempena cny tu
pas tu ayam grg mcd pun perut dia tak tahan
alahai anak,mkn makanan mama masak je la ye.hukhuk


teh ais madu
ceh tak sedap pun
aku lagi suka order teh ais biasa



muka boring

alkisah g sini jejalan sesaja sambil beli hadiah hari jadi sendiri,side gift la
sbb hadiah utama pandora.hakhak
beli bag cath kidston je pun.aku beli yg uptown je la.tak mampu hoi nak beli yg ori.hukhuk
jadi anak2 boring g ikut mama shopping
mmg betul
makan pun xnk
alahai anak2,lain kali mama dating berdua je la dgn papa kat uptown ni
korang tdo je la kat rumah ye

 

2 comments:

Normi Nieza said...

bestnya mkn2..:)

mrs adam said...

normi,
aah best mnkn,lps tu menyesal sbb gemuk.adoi.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook