23 August 2014

Homemade Salmon Grill la sangat

hello blog,
entry letak gambar makanan


ubi kayu dan sambal tumis dan sambal hijau
makan kat opis

ni la salmon grill aku

siap dgn sos putih

emm aku suka je ikan salmon ni
slalu aku goreng ngan garam n kunyit.haha
tp kali ni aku try la ikut resepi letak garam n lada hitam,pakai olive oil bagai
hurmm..pada aku tak best
aku lagi suka yg grm kunyit n minyak msk biasa tu.haha

gambar lain,lunch di leko2

durian



mkn aiskrim

main pondok2 plak


sekian,
 

2 comments:

Blog Owner said...

Tersenyum sendiri teringat saya bila Mrs. Adam goreng ikan salmon dengan garam & kunyit. Actually saya pun buat perkara yang sama.. Tekak tak boleh telan salmon goreng black paper & garam ala Jamie Oliver.. kan.. >_<

mrs adam said...

blog owner,
tu la pasal,eh tp mmg sedap la di tekak sy ikan salmon goreng grm dan kunyit dari ikan salmon black pepper dan grm,tekak melayu katekan.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook