27 July 2014

Restoran Warung Leko @ TSB Sungai Buloh

hello blog,
Masa ni tgh sibuk cite kerana terpaksa aku relakan
Dan dlm cite tu indah keje kt kedai ni la
Warung leko2
So harus la aku ngna kwn aku g.huhu
Jom lunch

Dlm kedai

Dlm kedai jgk

Meja no 4

Buku menu

Deko2

Air

Pisang grg cheese,rm6

Set iga penyet,rm15,klu tak slh ingatan aku


Set ayam penyet,rm12

Nasi,sup dan air dlm satu set tu

Set tu ada weekdays je
Bagus g masa weekdays la.huhu
Sedap!
Dan yg aku suka dia tak de tax mcm ayam penyet AP
So selamat tinggal ayam penyet AP.huhu

 

3 comments:

Insyirah amin said...

Salam,

Jemput ke Warung Ayam Penyet Mar di Kampung Melayu Sg. Buloh.
Rasai keenakkan puyuh penyet, keli, talapia, bawal, kembung dan ayam penyet yg di perap dgn rempah giling,
terasa rempah hingga ke tulang. Sotong dan udang penyet kami menggunakan tepung tempura yg terbaik.

Satay kambing dan satay ayam menggunakan resepi asli jawa timor..kacang di sangai dan di giling bersama rempah asli jawa timur..enak di makan bersama nasi panas2...

http://ayampenyetmar.blogspot.com/

Insyirah amin said...

Salam,

Jemput ke Warung Ayam Penyet Mar di Kampung Melayu Sg. Buloh.
Rasai keenakkan puyuh penyet, keli, talapia, bawal, kembung dan ayam penyet yg di perap dgn rempah giling,
terasa rempah hingga ke tulang. Sotong dan udang penyet kami menggunakan tepung tempura yg terbaik.

Satay kambing dan satay ayam menggunakan resepi asli jawa timor..kacang di sangai dan di giling bersama rempah asli jawa timur..enak di makan bersama nasi panas2...

http://ayampenyetmar.blogspot.com/

mrs adam said...

insyirah,
tq for your info,sy dah penah beli ayam penyet mar ni,tp xamik gambar,tu la xde wat entrynya lagi.hihi
emm..tp harga ayam penyet mar quite mahal utk kwsn kg dan kedai yg biasa,harga mcm harga restoran.tu pendapat sy la..

Related Posts with Thumbnails

Photobook