27 August 2014

TCRS @ One Utama

hello blog,
tetibe ada hal kat damansara plak
adoi.ikut je la laki aku tu.huhu
angkut anak2 skali
lepas setel keje meh kita g one utama.hooyeh


ha tengok,baju blk taska g OU.ko mampu?huhu
track suit,t-shirt biasa dan selipar je okey

tu haziq siap pki kasut skola,sbb dia tak bawa selipar.haha
pon bertrack suit dan jersey biasa je.lalala

dah lama tak melawat kawasan.haha

beli baju raya anak lagi kat aeon OU

dinner kat TCRS










dah lama tak mkn chicken rice shop
almaklum kat sg buloh xde ok.
alahai sg buloh
dah la tutti frutti pon dh tutup kat sg buloh ni
sob sob
 

2 comments:

AnneRaini said...

dah lama jugak tak mkn tcrs...suka sgt taugeh die tu.

mrs adam said...

anne,
bole try buat taugeh tu,huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook