17 August 2014

Bukit Tinggi Golf Resort,Horse Trails dan Organic Farm

hello blog,
ok last cite di bukit tinggi
alkisah kolam renang kat colmar tropicale tu renovate
dorang bg notis leh g kolam kat bukit tinggi golf resort ni
so kami pon zass la ke BTGR ni


tapi sayang,kolam kat sini pon tengah under maintenance

emm xde rezeki nak berendam kolam,anak2 ku
okla,kalau mcm tu jom la g tempat lain
zass ke horse trails plak


kami tengok dari jauh je.haha
okla tu asalkan dah g horse trails tu

tengok2 peta nak g mana lagi
emm jom la ke organic farm
tempat sayur2an organik ditanam
tak de org g pon masa ni
pagi2 buta kot kami g.haha
so jengah dari jauh je la







dah siap organic farm
balik bilik
kemas2,rehat2
mandi bath tub
dan check out
babai bukit tinggi
sejam dah sampai sg buloh
ewah2 laju plak laki aku bawa kete ye!

 

4 comments:

Normi Nieza said...

bestnya g jejalan..:)

Ann Ishak said...

pernah pegi bukit tinggi tapi tak pernah stay lagi dekat sana :)

mrs adam said...

normi,
best3,sekali sekala :)

mrs adam said...

ann,
sy 1st time g

Related Posts with Thumbnails

Photobook