25 August 2014

Two Five Tomyam Seafood @ Paya Jaras

hello blog,
laki aku ni la
dh lapar pakai hentam je pilih kedai
last2 kedai tak best
aku kena take note,better blog kan,haha

nasi goreng ayam


air strawbery yg kordial je tu

satar



1 nasi goreng ayam dan 2 air biasa(bukan air jus,ke shake ke)berharga RM9.70
air teh o dan air kordial strawberi
mak oi mhlnya,kedai biasa kot.chop gerai tepi jln je,bukan ada ekon ke brand bagai
aku mmg tak puas hati ngan harga dan mknnnya.mmg xnk g la lps ni
bukan sedap pon
hurmm lagi satu satar tu secucuk ada 3 berharga RM3
hai apela naseb mkn tepi jln tp harga mkn mcm mkn kat kedai ada ekon
ceh
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook