28 September 2011

. : Selamat Pengantin Baru Noreen & Shafik : .

hello blog,
yuhuuu kembali semula ke puchong setelah hampir sebulan di segamat
aceceh banyak nak membebel
tapi keadaan tak mengizinkan
anak2 aktif yang memerlukan perhatian
buku2 modul yang memerlukan pembacaan
rumah dan baju2 yang memerlukan pengurusan!
owh kerja yang tak abis2
ok jom buat entry bergambar & caption ringkas sahaja

nikah pada 24/9/2010
tempat yang sama aku nikah 4 tahun lepas

opss terpakai inai pulak.huhu

the pinky bride

adik aku berjaya menguruskan badan.tahniah!

pengantin di pihak lelaki
Muar-25/9/2010

selamba je hazeera di red karpet
halang orang nak menepung tawar.haha

best gile udang dia

bukan saja udang
semua lauk pauk best,dah la di serve oleh pelayan
macam makan kat hotel daa



sekian entry dari gambar hp saye
banyak lagi gambar dalam kamera adik kedua yang aku snap
tapi gambar dah ke sarawak daaa




nota kaki:ni baru entry ringkas.huhu

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook