06 June 2011

X-Perience Dominos First Class Pizza

hello blog,
ewah2 dominos
bukan main lagi nama nye
first class pizza tu.huhu
owh aku beli bukan sebab nama
tapi sebab dominos ni je yang deliver ke umah
pizza hut tak deliver ke puchong prima ini.huhu
owh sekali dah beli dominos ni akan beli lagi
sebab diorang ni selalu bg kupon free
dan pizza free next order sebab hantar lebih 30 minit
ish hari tu cuma lambat 7 minit pun dapat kupon pizza percuma gak.lalalalala

kotak yang beria.dalam sama je.huhu

3 kotak daa.

makan beramai2

owh cuti sekolah.adikku yang cikgu tu cuti
ramai2 duk umah kejap
makan le pizza.3 kotak sekali ngap je.haha
beli 2 kotak percuma satu.3 kotak rm30.murah je kan.huhu
*dibelanja oleh adik aku la.haha
aku selalu beli base dia yang hand toast,hari tu try satu yang rangup tu ape ntah nama dia
tapi tak best la.hand toast la yang best!
owh minggu ni diorang datang lagi
emm..boleh order lagi ni.huhu




nota kaki:kuat makan

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook