26 October 2017

Galeri Sultan Abdul Halim Muazam Shah dan Menara Nobat

hello blog,
mula2 kami plan nak g muzium padi
tapi muzium padi 20 minit dari alor setar
so mak aku ajak g tmpt dekat2 je
so kami ke galeri sultan kedah















depan galeri tu ada menara nobat
pas tu ada menara jam besar
aku g amik gmbr je la
mak aku suka g galeri tu
best galeri tu,macam2 ada
semua kami tgk dan explore
tapi tak leh amik gambar
masuk free
masa kami g ni 10 sept 2017 hari ahad
esoknya 11hb sept,sultan kedah mangkat
alahai terasa la jugak,sebab baru melawat galeri almarhum..
alfatihah
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook