21 October 2017

Aiskrim Berasap a.k.a Nitrogen Dry Ice Cream @ Penang Street Art

hello blog,
adik aku cakap kwn dia cakap ada ais krim berasap kat penang street ni
so dia nak try
masa awal2 kami smpi street art tu kedai aiskrim berasap ni belum buka
lepas dah abis round,kedai ni baru buka
kami pelanggan ke2
satu mangkuk rm8








haziq hazeera tak nak aiskrim asap tu sbb bukan aiskrim betul
so dorang request aiskrim betul.hukhuk



ternmpk miss malaysia ke miss world naik beca kat penang ni,reramai dorang
aku sempat snap sikit je


aiskrim ni bukan ler aiskrim,dia jajan sotong yg diletak gas nitrogen
pas tu jadi sejuk
so bila kita gigit nmpk mcm keluar asap la dari mulut kita
tapi gas nitrogen ni tak bagus untuk kanak2
so tak yah beli pun xpe.hahaha
sekian cerita ais krim berasap
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook