08 March 2015

Gambar Kami @ Taman Permainan Section 8 PJ

hello blog,
ok sekarang dah masuk bulan mac 2015
tapi aku baru nak cite story2 bulan jan 2015.huhu
ow ni mmg blogger sukahati aku.haha
aku suka update blog dengan cite2 harian aku sebab nanti bila2 boleh rujuk sini je
ala2 mcm diari la gitu.hukhuk
tak kisah la ada org baca ke x.lalalalala
ok jom


haziq buat kad ucapan kasih sayang utk papa n mama
kad ni dia n hazeera buat masa cuti skola kat kg
auwww sweet gittew.hukhuk

papa n mama ada hal kat puchong jap
dari puchong ke pj lak
ada hal kat pj,naseb baik dia jumpa kwn dia kat tepi taman permainan
so boleh la haziq n hazeera main2 sementara tgu papa dorang

saja nak tayang baju baru.haha

amboi sukanya


siap kat pj g kota damansara lak
lps tu blk umah
mlm g bandar baru lak
amboi2 byknya urusan...


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook