03 February 2015

Faisal Textile : Kedai Tudung Murah @ Jalan TAR selain Muaz Textile

hello blog,
aku dh lama nak cite pasal faisal textile ni
tapi asik lupa je
aku jumpa kedai ni masa shopping raya 2014.huhu
kedainya best ala2 muaz,ada yg muaz xde ,dia ada
sebab tu aku suka
harga opkos murah gile
bayangkan aku beli 14 helai tudung raya hari tu,beli di jln tar la.murah2 je.hukhuk
ok jom layan gambar

dinner air dalam jug.

western la sgt,rasa biasa2 je,ni gambar selingan kedai kat kg melayu

ha ni gmbr plastik faisal textile

dlm kedai faisal

ala2 muaz la



kesimpulannya aku suka g faisal n muaz klu g jln tar
emm..best3


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook