30 July 2013

Anggrek Kuring Authentic Sundanese-Bandung Food

hello blog,
ha hari tu kan aku ada tulis pasal anggrek kuring ni
tadaa aku dah pergi.huhu
sekali pergi sedap gile ok masakan dia!
terus pergi setiap minggu.hakhak
so bulan mac tu aku g 4 kali anggrek kuring ni


anggrek kuring kt tingkat bawah,bwhnya hainan tea

set lunch yg murah.murah2 dia belas2 hengget jugak.huhu

buku menu

kawasan sekitar

amboi2 cantik gambar kt buku menu

green tea

jom pilih menu

keropok free sebab order lmbt sampai,owner dia yg entertain tu

yg ni set udang sambal

sup

yg ni set ayam presto dah abis,ayam presto ni sedap woo,bole makan tulang dia

deko2

set soto

soto yg mabeles

close up skit

ish buat entry ni rasa nak beli buka puasa kat sini je
mmg sedap tau
aku suka set lunch dia
ayam presto n ayam bakar
set udang tak best sgt
set ikan tak cuba lak
anggrek kuring ni mmg recommended la
dan mmg dah penah masuk JJCM TV3 pon
sekian

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook