28 January 2018

Lost World of Tambun 2

hello blog,
sambungan letak gambar tambun

melombong bijih timah


check peta lagi

tgk binatang
bagi makan


ni naik swan
tapi berbayar, so tak naik la
*masuk ni 4 orang rm180,better cari yg naik free je dlm ni
buat ape naik yg berbayar kan
lagipun byk lagi yg boleh explore


ha see
naik kuda pun ada
free ja






tukar baju masuk kolam





main sampai kul 6
dah jom balik


buka kul 10pagi
kitorang masuk kul 10,keluar kul 6pm
masuk n main semua,semua tak naik tram round2 je
yg lain semua naik *kec yg  berbayar tak la.huhu
owh ada peristiwa sebelum solat zohor iaitu hazeera hilang kejap
naseb baik ada org hantar dia ke customer sevice
CS tu announce la 'perhatian kpd ibu nurul hazeera,sila dtg ke kaunter cs'
lebih kurang gitu la announce nye
alhamdulillah selamat
loker berbayar rm40, mcm tak berbaloi je letak brg dlm loker, so kami angkut je brg2 tu
berkorban la skit demi rm40 tu.huhu
hurmmm basically tambun mmg best
byk benda boleh main dan explore
cuma kena beli tiket masa offer  la
makan kenyang2 b4 masuk
pas tu seludup la mknn nk alas perut
seludup tu kena pandai sbb dia check beg kita b4 masuk.huhuhu
sekian cerita tambun
 

2 comments:

Normi Nieza said...

bestnya g LWOT..:)

mrs adam said...

normi,
betul2,mmg best LWOT

Related Posts with Thumbnails

Photobook