14 September 2015

Beli Jam Raya @ Uptown Kota Damansara

hello blog,
hari yg buka puasa kat restoran aman ijok tu
sebenarnya anak2 nak g kfc sbb kfc tu dekat ngan tmpt tusyen aku tu
tapi bapaknya nak mkn kat kedai tomyam
so kitorang janji malam la.huhu
so mlm g la uptown haziq nk beli jam
mula2 dia dah beli jam kat jalan tar rm25
tapi dia tak nak plak jam tu,baru pakai kejap
dia nak jual kat mak sedaranya plak
so dia nak beli jam lain
nak G-shock plak
layankan je la,(dia pakai duit sendiri,duit sek yg dia simpan)
so lepas beli jam kita ke kfc sbb dah janji
supper je pon

beli 1 set je

pas tu main

@kfc kota damansara


ha ni jam yg dia beli kat jalan tar
aku suh beli yg rm5 or rm10,dia tak nak
so yg ni rm10 je duit aku,rm15 dia tambah duit dia sendiri

yg ni jam G-shock off course tak ori beli uptown je pon.huhu

tapi si haziq ni pilih yg rm50!
ada yg rm20,30,40 dia nak yg rm50 jugak.adoi
tapi kan ke pakai duit dia sendiri,so biar la
sekali g kenanga mall  si haziq masuk kedai jam,ada jam submarine ori (design g shock look alike) ori rm100
si haziq nk yg tu pulak,harus aku x bg beli
sekian bebelan pasal haziq dan jamnya
so skrg dia pakai jam raya dia tu la
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook