23 August 2015

Melawat Tugu Negara,Muzium Negara,Sogo dan Jalan TAR

hello blog,
ha bermula projek cuti sek anak2
seminggu duk kg
wat la aktiviti di kg
di sg buloh ada la sikit2 projek ngan anak2
projek day 1
jejalan KL!huhu
sebenarnya iouls ada kursus setengah hari di kay el
so sementara iouls kursus bapaknya bawa g melawat tugu negara dan muzium negara




tugu negara





yg ni kat muzium negara




gambar2 di tugu negara dan muzium negara semuanya gambar skema budak berdua ni
bapaknya tak de pun amik gambar candid.huhu
bole la tu
siap kursus aku plak jaga dorang,bapaknya keje
so mai kita ke sogo dan jalan tar

mkn aiskrim depan sogo



gambar di sogo dan jalan tar harusla xde
sebab iuols bz survey baju raya
paling utama kena survey ialah baju hazeera
sbb susah nak cari baju cantik yang murah untuk kanak2 perempuan.huhu
so mmg kami jalan pusing survey jalan tar dari tghari sampai ptg!haha
kul 7 baru gerak blk sg buloh naik komuter
ok,dah jumpa dan take note kedai baju yg berkenan dihati
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook