07 July 2015

Ikan Kerapu Masak 3 Rasa @ DD Dapur,Sg Buloh

hello blog,
ni gambar balik exam
singgah the store beli beg sekolah haziq hazeera n sandal frozen hazeera
dorang beli beg pakai duit sendiri.huhu
sandal frozen tu hazeera dah ada tapi dah kecik,so nak beli yg saiz dia la plak,cepat betul kaki dia membesar!huhu
so lepas fast shopping @ the store,papa dorang ajak makan
kat DD dapur je la



lai chi kang




ikan kerapu masak masam manis,Rm34
mahal kot!masalahnya ikan ni tak segar!
aiyooo.xnak mkn sini lagi.hukhuk

lauk lain,kailan ikan masin,telur dadar

sup sayur


selalu mkn kat sini order biasa2 je,nasi goreng dll
tak penah pon order ikan,saja je la nak try
sekali tgk hampeh!menyesal ok.huhu
sbb ikan tu mmg rasa tawar dan mcm rasa ikan dah lama la!
tapi makan la jugak,sebab rm34 kot!xkan nak buang.adoi
chop ikan shk rm34 ye!
jumlah makan rm50++
ceh harga mencekik mcm la mkn kat restoran franchise or western.huhu
huh klu rm50++ baik mkn JM Beriani,KR or SR kan!huhu
kfc pon lagi murah.haha
ermmm...nak buat mcm mana,dah 'ter'pergi,dah 'ter'order
makan dan bayar jugak la.huhu
makan dan bayar dan berjanji xnak mkn sini lagi!
chop mkn sini maksudnya yg order ikan2 xnak la
kalau tghari mkn sini masih ok lagi
tak tahula kalau lps2 ni mcm mana
sekian

 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook