03 July 2015

Homemade cook by fieda0102 :p

hello blog,
cewah setiap bulan nak letak gambar masakan sendiri.haha!
biar la kan,blog aku.huhu
ni time rajin memasak,kot2 la lps ni malas,leh tgk2 gambar


daging goreng kunyit

homemade ice blended oreo
*lps ni xpayah beli coolblog lagi!huhu

kari telur,sambal totok,sayur
*haziq hazeera suka kari telur!

mee goreng dlm kuali

mee goreng yg sama atas meja lak

mee hoon goreng bawa g potluck opis

sayur,ayam goreng tepung bistari,sambal tauhu

ayam masak kicap,sayur,sambal dan ape tu ha?huhu

nasi ayam
ayam tu ikut resepi ayam percik dalam suratkhabar felda.haha!





donut


yg  nasi ayam tu buat kat kg
biasa2 je masakan aku pon,aku reti masak utk 1 family je.haha
owh masakan biasa2 pon aku snap,bkn ape,aku wassap lagi aku ape yg aku masak
sbb balik dia nak makan kan
tu la beria snap gambar,padahal ayam masak kicap je pon
ape2 pun syukur diberi kekuatan memasak.haha!
aku xde la rajin sgt memasak
tapi kalau beli xsedap,mahal,aku rela memasak.huhu
lgpun air tangan ibu utk anak2,dan air tangan isteri untuk suami kan.huhu
tapi tu la kan,j blogger ni kalau tgk kwn2 blogger memasak
terasa mcm nak memasak jugak
kan ke bagus mcm tu
sekian bebelan
entry kena upload malam sebab gambar mknn.huhu
 

2 comments:

NabilaHasyim said...

Masuk blog ni je, tengok makanannnnn...

kedai2 makan, boleh tambah pengetahuan saya, kedai mana best, kedai mana tak best..

kalau dalam musafir je, makan kat kedai...
sepenuhnya dok rumah, memang masak sendiri, makan sendiri lah jawabnya, huhuhu...

mrs adam said...

NabilaHasyim,
thanks jengok blog picisan saya ni.hihi
blog saya asik gambar mknn je kan.haha
nak wat mcm mana dah hari2 pon mkn .heee

Related Posts with Thumbnails

Photobook