24 July 2017

Beraya @ Umah Pak Ngah,Pak Uda, Pak Itam, Mak Ndak

hello blog,
raya kedua malamnya
g beraya umah pak ngah aku, pas tu umah pak uda aku plak
dorang suruh beraya malam tu jugak sbb esoknya dorang xde,dorang nak g beraya
so jom kita
yg ni umah pak ngah aku




yg ni umah pak uda aku


esoknya tengahari check out dari umah atok aku
ni raya ke3
pas tu beraya umah tok teh
pas tu beraya umah pak itam aku plak



jom gerak umah next
iaitu umah mak ndak aku



ok dah jom balik segamat


sampai segamat singgah minum cendol jap b4 gerak ke palong timur


cendol segar amat


sampai umah mak aku
dalam kete mmg dah fikir,nk makan nasi putih ,sardin dan telur goreng
sbb dah penat makan mknn raya,nasi impit ,rendang segala.hhuhu
malam tu dlm kul 11, mak cik aku ,adik mak aku plak sampai
dorang beraya n tdo umah aku



esoknya (raya ke 4)  dorang balik,ni gambar depan umah mak aku


hari jumaat raya ke 6 dah balik sg buloh
jom,adik ke 6 aku drive.almaklum iouls tak berani drive jejauh.hukhuk

hari jumaat tu petangnya,mak cik aku dtg umah aku plak
beraya n tdo umah aku sbb esoknya dia nk hntr anak dia kat pelangi damansara
maaf ler gambar senget tak 

peh panjang plak entry aku kali ni ye
haha.gambar skit2 je
so gabung semua cite
dapat jumpa semua pak cik mak cik n sepupu belah mak aku
sekian cerita
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook