20 October 2014

Gambar random :jamuan,nab,raya,goodie bag

hello blog,
letak gambar
almaklum aku xslalu upload insta or fb
aku suka letak kat blog


telur bungkus xtahu bungkus.huhu

potluck kat opis,sesaje

beraya minum ais,mlmnya trus kena nab
tak tdo mlm aku

mkn2 raya @ umah aku
kwn aku la ni paksa buat,pas tu dia jd tukang msk,pdn muka.haha

beraya umah aku aku sejak tadika
now anak2 kitorang lak tadika

goodie bag besday haziq
*kedai borong tutup,xde plastik hepi besday,beli bekas petak tu je la


alkisah besday haziq 17.7 tu aku mmg ada beli SR 2 slice
lepas tu masa balik raya order kek bola king's yg 3kg tu
tu potong kat kg
yg kwn2 skola tak buat lagi,sbb bln puasa
last2 buat 1/9.haha
kek nt aku update ye
kek frozen lagi tu


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook