22 October 2014

Aeon Big KD vs Giant KD

hello blog,
jom g giant KD
giant KD lagi glamer dan happening dari aeon big tu


test main ni,abiskan duit je.haha

playground giant yg free

anak2 main,mama shopping,papa jaga anak2 ye

yang ni plak kat aeon big,permainan berbayar

masa ni ada kupon,buy 1 free 1

bagi la can

adik aku pn nak main

adik aku yg nk g aeon big tu
ada MR DIY
yang best kat aeon big ni cuma mr diy n sushi king je
byk kedai2 dan lot2 kosong je
kalau giant lagi best
happening,byk tempat mkn,lot kedai dan kiosk semua penuh
antara yang best ada wah chan,poh kong,KR,SR,Jm beraini,KFC,JCO donut,
TCRS,Wendys, dll yg aku tak ingat
kesimpulannya giant lg best
kedudukan aeon big n giant ni dekat2 je
owh agi satu shopping mall kat KD  The Strand aku lum g
huhu
en.adam jgn lupa bw lawat kawasan ye.huhu
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook