19 March 2013

# Fun Fair dulu2 vs sekarang

hello blog,
nak letak gambar je ni
sambungan citer fun fair hari tu
eh fun fair dulu2 satu token 50sen je kot
skrg satu token rm2.huhu
aku rasa last g funfair masa skola menengah
ni je la br g fun fair lagi
layan gambar je la

kawasan sekitar

macam menakutkan je  ni.haha*dasar penakut

gambar ape ntah aku snap

aku bukan tangkap gambar org ye

tu kuda2

ni naik

makan ais krim plak

byk gak permainannya

ada org jual2

dah2 nk balik

otw balik terserempak kete2 byk lampu ni tgh konvoi.sempat snap satu je kot.haha

sekian
otak jammed nak tulis pepanjang,
 

2 comments:

Mak Wardah said...

Lama betul tak pergi funfair takut nak guna mainan kat funfair sebab katanya byk yang tak buat maintenance baik2. Memabg budak2 suka benda2 macam ni.

mrs adam said...

mak wardah,
saya pon dh lama tak pergi fun fair.baru ni je la pergi sbb husband bawa.hihi.betul kot dia tak buat maintenance betul2,sebab tu fun fair ni harga murah skit berbanding taman tema..

Related Posts with Thumbnails

Photobook