11 March 2013

#Fun Fair 2013 @ Stadium Shah Alam

hello blog,
aku ajak encik adam bawa anak2 main skuter kat putrajaya je
tapi dia ajak g fun fair lak
emm..
pergi je la
dekat stadium shah alam
*aku ingatkan ni fun fair murahan,tak berjenama macam i-city
mmg pun tak berjenama
TAPI tetap la mahal .huhu
satu token rm2,naik mainan2 tu kena pakai min 2 token
maksudnya sekali naik rm4 atau lebih
ish ni dah harga mcm i-city ni.adoi
nak wat mcm mana main je la.huhu

main ni ketapi ni pusing byk kali

puas la dorang main

satu ketapi tu byk tempat

tapi ada 3 org je naik,wah mcm ketapi tu anak2 ak yg punya.haha

sebenarnya sebelum naik ketapi tu kitorang dah naik ferris wheel
(ala yg mcm eye on malaysia tu)
satu kepala rm5,4 org rm20 la
tapi encik adam tak amik gambar
ayoyo.

adik aku n encik adam main game2 yg ntah ape2 tu,
encik adam menang 2 cawan kecik,adik aku menang 1 keychain.haha.kesian

masa ni tgh fikir nak main ape

kawsan sekitar

encik adam tgh fikir kat mana nak buang duit tu.haha.ish membazir je tau

haziq n hazeera tgh tgk2 sekitar

haziq tgh tgk umah hantu

dia nak masuk,tp aku tak bg,takut kot
*aku ckp nt dah besar haziq masuk la.wei aku tak penah masuk umah hntu kot,takut.haha

last2 kitorang naik permainana ni

tak tahu ape nama permainan yang last ni
mcm duduk dalam cawan
pas tu cawannya berpusing2
cawan tu berpusing setempat dan berpusing ikut roda la,susah nak terangkan,tp dia berpusing 2x la
mula2 nak masukkan haziq n hazeera je la
sebab satu kepala rm4,kalu aku naik sekali rm12 la
so dorang naik 2 org
tp mamat yg jaga tu kasi aku naik jaga anak2.free.fuh selamat duit aku.haha
tapi kan
mmg la patut aku jaga dorang sebab naik cawan tu sgt takut!
berpusing2 cawan tu,laju plak tu,aku bertiga dalam tu
mak oi
sempat snap satu je la gambar tu
cadangnya nak amik gambar proper
tapi sgt takut,berpusing2,mcm nak eksiden.aku bayangkan.huhu
takut ok!aku dah la penakut
haziq siap baca bismilla kuat2 lagi
*lawak pon ye.hahaha
ish sumpah tak naik cawan ni lagi!
sekian
 

2 comments:

AnneRaini said...

dah berkurun tak pergi fun fair..

mrs adam said...

anne,
saya pon sama,last pergi masa skola menengah rasanya,lepas tu pergi tahun ni masa anak 2.haha

Related Posts with Thumbnails

Photobook