22 August 2016

Galeri Pangkor, Kota Belanda, Batu Bersurat dan Mamah Sea Food

hello blog,
Lps mandi laut balik resort blk
Sbb nk jejalan pangkor
Percutian singkat kena plan bebetul


Taraa dh mndi
*pki baju sama semula.haha

Depan budget beach resort

Isi minyak

Ha sampai galeri pangkor
Dalam dia ada mcm2 la,muzium katekan
Ada duit lama,baju,perkakas umah,gambar,sejarah etc
Aku tak snap gambar dlm tu

Ok jom gerak ke kota belanda plak

Ada kedai kraftangan




Batu bersurat
Tgk dari jauh je
Selesai galeri pangkor, kota belanda n batu bersurat kitorang shopping kat pekan
Ada la beli skit2,tshirt,fridge madget,lepas tu gerak blk ke teluk nipah

Lepak2 tepi pantai



Tgk matahari terbenam jap

Balik hotel,mandi solat,dan kuar dinner lak

Makan kat depan tu je,kat teluk nipah jugak,jln kaki je



Makan kat mamah sea food sebab pakcik van pink yg bawa kitorang yg cadangkan
N laki aku nak ikut cadangan pak cik tu sbb pak cik tu baik.huhu
Lps mkn blk tdo ler
Anak2 pun dah tertdo kat kedai makan.haha
Sekian,nt sambung lagi belum abis cite pangkor

2 comments:

lia ummiirfan said...

bestnya bercuti dengan family.. :))

Selamat Pagi dan semoga ceria2 selalu.. :))

Normi Nieza said...

bestnya bercuti..:)

Related Posts with Thumbnails

Photobook