01 September 2014

Beraya @ Johor Premium Outlet pulak

hello blog,
ni cite raya ke3

beraya umah achik,adik mak aku @ pontian

umh mak cik aku renovate jd 2 tingkat

dari pontian nak balik segamat,tp patah balik JPO jap.haha
beraya @ JPO lak

nak beli ape tu

oo beli seluar raya rupanya,biasa la beli lambat tgu g jpo.haha


la sebelum masuk victoria secret kena tgu kat luar jap,ramai org kat dlm,sales girl tu suh tgu jap

wow coach kne beratur ok.snap gambar je

bergmbr jap before balik

fast shopping @ jpo
tak sempat nak round2 pon sbb dah ptg
nk gerak blk segamat
tu pon mak aku dah gerak blk dah tu
satu kete je ke jpo ni
ok abis beraya jb
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook