25 August 2017

CBS-Premadness Sale-Mydin-Giant-My DIY

hello blog,
hari ahad papa cuti
jadi mari la setel kan mana yg kena setel


yg ni cerita petang sabtu
basuh kete adik aku

ni cerita hari ahad,g premadness sale kat hotel sherwood bangi

haziq bosan menunggu


pinggan bunga kangkung beli kat CBS kota damansara

sarapan kat kota damansara


gambar tak ikut turutan ye.mula2 sarapan,lps tu CBS,lps tu baru premadness sale

sementara tgu mama masuk premadness sale,hazeera wat menicure




dari bangi, kita ke mydin subang, encik suami nak beli brg skit, mkn kat food court mydin

order JM beriani dan nasi arab kedai lain




beli tea live lagi,seperti biasa voucher 8excite la




dari mydin, jalan kaki ke giant subang jaya.sebelah je
sbb hazeera nak g Mr DIY beli squishy

dari giant gerak ke shah alam,pergi warehouse sale MY DIY plak

siap beli brg kat MY DIY beli goreng pisang cheese dan air jagung ketagih kat depan MY DIY tu

siap semua
baru la balik
jom balik


 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook