07 October 2016

Mercu Tanda Putrajaya?

hello blog,
ada hal kat putrajaya
angkut anak2 sekali


majlis berbuka @ kolej


ni a dorang jejalan sini,aku ada hal aku






aku kan tulis yg positif je dalam blog aku
memory yg tak best aku selalu tak catat dlm blog,haha
nmpk la mcm hidup tak de masalah
sebenarnya byk je masalah
tapi tak de la aku meroyan dlm blog ni
masalah setel sendiri sudah,ngadu kat Allah
sebab kalau tulis masalah kat blog bukan boleh selesai pun kan
so kat blog kita tulis yang ok2 sahaja
sekian bebelan
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook