20 June 2021

Melaka 2020 : Kuih Keria Antarabangsa Melaka Haji Jalil

hello blog, 
sebenarnya plan lps lunch nak g jejalan area a-famosa
tapi semua malas,panas pulak tu
lagipun akhir tahun 2018,bulan 11 kalau tak silap dah g jejalan a-famosa tu
so semua xnk g lagi,jadi kitorang terus g kedai kuih keria viral
tapi kali ni pergi tak ramai org
sbb g kedai baru












eh dah termasuk gmbr next destination plak.huhu

lepak makan kuih keria
sambil tunggu temperature kete turun
tak tahu nape kete mcm ada problem plak,tp alhamdulillah semua ok
yeay dpt mkn kuih keria antarabangsa haji jalil yg glamer puas2
siap tapau bawa balik umah mak aku lagi
owh laki aku siap jumpa owner kedai sbb nak tanya ada jual frozen tak
tapi tak de jual frozen sbb kuih ni mudah hancur dan gorengnya susah
klu buat frozen takut tukang goreng tak pandai goreng dan kuih jadi rosak
sbb tu xde jual frozen(ni jawapan owner kedai bila laki aku tanya kenapa xde jual frozen)
hahaha.ntah apa2 kan laki aku siap tanya owner bagai.huhu
ok la next destination di next entry
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook