My Nuffnang

10 May 2019

Ayam Bakar Mas Mono @ Shah Alam

hello blog,
ya ampun
dah masuk bln mei, tp entry cerita bulan feb belum siap.huhu


1st time outing utk baby haziqah
teman beli sandal mama
alkisah sandal mama pakai sampai putus,so jom la beli baru
masa ni lps hntr haziq hazeera kelas renang,singgah tesco tepi tu beli sandal

lps tu nk g kedai emas anuar,tgk ada kedai ayam bakar terus lunch sini



belum beli car seat/stroller masa ni, jadi dukung je la dulu.huhu


boleh la.sedap.harga mcm ayam penyet AP lebih kurang la


ok.dah siap makan
papa tgu dlm kete dgn baby
mama nak g shopping kedai sebelah jap
kedai emas anuar.hukhuk

 

2 comments:

Cik Nor said...

yeayy.dah blh tgk baby fieda..:)

mrs adam said...

cik nor,
hahahaa.thanks nor sudi dtg dan komen blog kita.luv uuuu

Related Posts with Thumbnails

Photobook