My Nuffnang

22 February 2019

3rd Baby!Nurul Haziqah

hello blog,
lps mandi.solat magrib
lps tu mkn sate pak atan
eh sedap plak sate pak atan ni
hurmm
ok.masuk isyak terus solat
dah jom g hospital
kul 9 check in la kat wad bersalin
laki tgu kat lobi,anak2 tgu kat umah je
ala 5 minit je umah ke hospital tu ha,huhu
dr check ckp dah buka 5cm
ok jom la masuk labour room
alhamdulillah
kul 11.30mlm selamat bersalin

ni gmbr pagi 20hb.dlm wad 6B HSB

ni gmbr baru keluar
masih di labour room,belum masuk wad

sarapan @ hsb

lunch

kul 2 lebih,nurse ckp boleh call suami,yeay nak balik umah
anak2 xsbr nak tgu adik baru balik umah tu ha
adik aku plak g amik mak aku kat kg
minta tlg mak jaga masa pantang
xdpt pantang kat kg,sbb haziq hazeera sek

thank mak sebab jaga pantang di tingkat 17.huhu

mknn pantang

tak byk yg aku snap

tak ingat ari ke berapa dah ni

yeay.baby ok je pki pampers murah
beli kat QQ baby.hehehe

alhamdulillah
dah selamat bersalin
nama baby nurul haziqah
selamat berpantang kepada diri sendiri
 

No comments:

Related Posts with Thumbnails

Photobook