16 May 2012

Happy Meal McD tiada mainan latest???

hello blog,
mari bercerita kisah happy meal mcD
kalau kfc,chicky meal
kalau marry brown kiddy meal
kalau dominos tak de la pulak
kalau pizza hut kids eat free (belanja rm20 ke atas)
kalau TGIF ,Chili's kids eat free jugak
kalau Manhattan kids meal free*limited time
eh mengarut sudah.aku mahu cerita kisah mcD je la.yang lain2 tu saje tulis.hakhak
ni ha hari tu kan aku nak order mcD delivery*korek tabung.huhu
so kena belikan anak2 aku ni happy meal la,
so aku pun check online ape mainan happy meal tu hari yang aku nak beli tu
dia tulis Sponge Bob,ok la tu
so aku siap2 suh haziq n hazeera pilih nak sponge bob ape
dorang pun suka la nak dpt mainan sponge bob kan(terpengaruh ngan mak ndak dorang yang gile sponge bob tu.huhu)
so aku pun telefon la mcd dan order,siap bgtau hepi meal tu nak mainan ape ikut haziq n hazeera pilih tu
tapi
:
:
:
:
:
selepas beberapa minit aku call,tetibe mcd puchong permai telefon aku
dia kate mainan sponge bob dan abis,yang ada mainan lain
ape daa mcd
tak kan sedia toys hepi meal tak cukup kot
emm nak buat mcm mana,pilih je la ape yang tinggal*stok lama le tu

ha tengok tak menyempat2,bukak tepi meja trus.huhu

haziq dpt doraemon
*tetap happy walaupun bukan sponge bob.huhu

mama dpt ni je.huhu

hazeera dpt alice wonderland

mcd ni kan kadang2 tak best jugak
*tapi tetap jugak beli mcd kan.huhu
yela hari tu happy meal dorang dpt humpy dumpy yang tak best
ni sponge bob tak de,kena pilih ape yang ada je.iaitu stok lama
dorang boleh je kate kalau tak nak boleh cancel*agaknya
tapi kalau kita dah mmg order nk makan(lapar kan),lagipun dah ckp ngan anak2 nak beli mcd,tak kan nak cancel pulak
so terpaksa la amik je la ape yang ada
huh
emm saje je membebel psl hal ni,tak kisah sgtpun
sebab hal mainan anak2 kan.tapi yang aku kisah ialah layanan mcd terhadap customernya
mentang2 la mcd mmg sedia ramai customer,so hal remeh temeh mcm ni dorang tak amik port la kan
emm..kesimpulannya:McD tolongla sedia toys happy meal lebih skit ye.huhu
sekian bebelan ,



nota kaki:lagi bagus kalau harga hepi meal tu kurangkan skit.rm5 ke.haha.

2 comments:

mummY daniSha said...

hi salam kenal =)betul...mainan selalu habes..ada yg x best je.selalu mcm tu huhu

mrs adam said...

hai salam kenal gak mummY daniSha :) ha betul kan mainan mcd selalu abis.tinggal yg best best je.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook