09 May 2012

Abbott Calcium Milky Chew

hello blog,
ok aku masih belum biasa dengan new blogger interface yang tak best ni.huhu
sedang membiasakan diri.
mari bercerita ringkas saje
ni ha cerita bulan mac
macam biasa aku selalu update lambat.huhu
*selalu update oral kat mak di kampung je.haha
bole tak mcm tu
update written di blog lambat skit
haziq balik skola hari jumaat 11.30pagi
dalam 11.45 dah sampai umah
jom kita bertiga makan KFC
jejalan bertiga je
wah aku dah terrer bawa anak2 sendiri.lalalala
susah woo mahu jaga ini budak 2 olang.haha
yang sebenarnya mama mahu beli noriday,alang2 tu mkn KFC terus tak payah la mama masak ye


hazeera masih pakai tudung pada bulan mac
*eh bulan april je dia dah tukar style,pakai topi pulak.apa daa

makan ni je ye.sebab mama mahu bagi anak2 makan saje
*mama jamah2 sudah sebab mahu diet.huhu
tapi kan dorang bukan abis pun makan Lunch Treat RM4.95 ni berdua,aku jugak kena abiskan!
abis diet i you.adoi


kat farmasi masa mama beli noriday dorang mintak lolipop la pulak
*aku tak nak belikan,tapi sebab dia nangis smpi 1 farmasi tengok terpaksa belikan!pas tu mkn tak abis jugak!alahai anak2ku.huhu

ni ha dapat sample coklat calcium Abbott

*baca la sendiri fakta2 nutrisinya ye
(tak tahu la fakta ke auta.haha)

ni la coklatnya.ntah tak tahu pulak rasanya macam mana
sebab ni coklat haziq n hazeera.aku tak rasa pun


menurut pak cik google harga coklat calcium tu 1 botol RM48
1 botol ada 40 biji coklat
ntahla macam mahal je.huhu
owh kalau Coklat Minda Hijrah RM49 sebotol(60 biji)
*pun mahal jugak.huhu
dah sudah aku dah macam penjual coklat la pulak.haha
sekian bebelan hari ni,
*eh jap blogger baru ni boleh upload gambar sekali banyak.**Ni best
patutla ella dan alia kate best




nota kaki:jangan lupa vote kak  mia ye.klik bawah ni




Vote Me Everyday
23 April - 13 May 2012

4 comments:

AnneRaini said...

baguske coklat minda ni ek?

mrs adam said...

ntah la AnneRaini kita pun tak tahu bagus ke tak.tapi menurut promosi2nya bagus.boleh je kalau nak cuba kan..

eLLa n aLia said...

lama2 guna new interface, makin mudah n memudahkan kan...? hehe

mrs adam said...

eLLa n aLia,
emm betul2,yang boleh upload gambar terus byk tu senang.heee.ape2 pun saya mmg lbh suka blogger berbanding wordpress.huhu

Related Posts with Thumbnails

Photobook